Прессъобщения

Сподели

На 16.11.2017 г. (четвъртък) в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция, от 12:00 ч. ще се проведе пресконференция, свързана с провеждането на един от най-големите и престижни фолклорни състезателни форуми в България, Националният музикално – фолклорен конкурс “ОРФЕЕВИ ТАЛАНТИ” – ПЛОВДИВ, 2018.

В пресконференцията ще участват: Николай Гурбанов (председател на Българския национален младежки фолклорен съюз – основен организатор на конкурса), Мария Тодорова (PR на БНМФС), Александра Станчева (зам.-председател по административната дейност на БНМФС), проф. д-р Костадин Бураджиев (диригент на единствения в България световен шампион, в облстта на народното хорово изкуство – Академичен народен хор при АМТИИ – Пловдив) и проф. акад. Милчо Василев (Ректор на АМТИИ – Пловдив и председател на журито на конкурса).

Основната цел на пресконференцията е, представянето на НМФК “ОРФЕЕВИ ТАЛАНТИ” – ПЛОВДИВ, 2018. С какво се различава той, от всички останали Национални конкурси в България? Какво е новото, което ще предложи форума през 2018 година? Кои личности съставят журито и защо те, са възможно най-правилният избор за постигането на успех и висок професионализъм? Програмата на Националния музикално-фолклорен конкурс.

Заинтересованите от събитието са всички ученици и учители от музикалните училища, средните училища с профил – фолклорни специалности, читалища, детски и общински школи, детски градини, професионални състави и други, от цяла България.

ЗАЯВКА